БЕНЗИНСКИ

Бензински

ТРАНСПОРТ

Трсанпорт

ШПЕДИЦИЈА

Шпедиција

Бонус од 2.5% со платежните картички American Express на бензинските станици ОКТА

Бонус од 2.5% со платежните картички American Express на бензинските станици ОКТА

Со кампањата на ОКТА АД – Скопје и Силк Роуд Банка АД Скопје, корисниците на платежните картички American Express, со секое купување на бензинските станици со бренд ОКТА добиваат 2,5% поврат на средства. Заедничката кампања „Твој бонус“ трае во текот на целата година.

Со секоја направена трансакција со платежните картички American Express за гориво или други производи на сите бензински станици со брендот ОКТА, на корисниците им се одобрува бонус од 2,5% од вкупниот износ на направената трансакција.

Уживајте во возењето со картичките American Express и со квалитетните горива на ОКТА.