Компанијата „Шимов” е една од ретките македонски компании што може да се пофали со долга традиција и врвен квалитет.
Посветеноста на компанијата е за континуирано подобрување на квалитетот на производите и услугата со цел да создадеме задоволство на нашите клиенти.