OKTA Gear oil GL-5 SAE 80W-90

Го задоволува нивото на квалитет на следниве спецификации: API GL-5, MIL-L-2105D
Масло за менувачи со врвен квалитет за заштита на осовините и уредот за движење во услови на екстремен притисок и удари.