OKTA 2 Stroke

Го задоволува нивото на квалитет на следниве спецификации: JASO FB, ISO-L-EGB

Масло за двотактни мотори за моторцикли и други апликации. Можат да се мешаат со сите типови на бензини според упатството од производителот на мотори. Обично се меша 2-4%.