Започни го последниот работен ден со гратис освежување!

Наполни квалитетно гориво во вредност од 500 денари и добиј еден гратис пијалок: Хел енергетски пијалок, Вива спарк или вода Маја.
Акцијата важи само денес од 09:00 до 17:00 на ОКТА бензинските станици во:
📌Карпош
📌Автокоманда
📌Лисиче
📌Раде Кончар
📌Шуто Оризари