Search
Close this search box.
Jeni gjithmone te MIREPRITUR dhe TE SIGURTE me ne!
 
Kur hyni në një pikë karburanti, personi në detyrë do t'ju shoqërojë për të parkuar mjetin në vendin më të përshtatshëm, sipas qëllimit të vizitës suaj.
Për të mbushur karburant, personi në detyrë do t'ju udhëzojë të parkoni pranë makinës për të mbushur karburantin e preferuar. Nëse në pikën e karburantit ka më shumë automjete për momentin - do të shoqëroheni në linjën ku presin më pak automjete. Furnizimi me karburant bëhet gjithmonë nga makina automatike e vendosur në të njëjtën anë me hyrjen e rezervuarit të mjetit. 

Gjatë mbushjes me karburant

Për sigurinë tuaj, personi që ju shërben do t'ju kërkojë sa më poshtë:
  • Fikeni motorin e automjetit
  • Fikni celularin
  • Mos pi duhan
  • Është zgjedhja juaj nëse qëndroni brenda automjetit ose dilni jashtë
 
Nëse jeni duke vozitur një motoçikletë, personi që ju shërben do t'ju kërkojë të zbrisni nga motoçikleta në mënyrë që:
  • Mos thithni tymin e karburantit
  • Për të shmangur kontaktin me karburantin në rast rrjedhjeje
  • Për të shmangur rrezikun e zjarrit të shkaktuar nga kontakti i karburantit me pjesët e nxehta të motoçikletës
 
Pas mbushjes me karburant

Përpara se të ndizni motorin e automjetit tuaj, sigurohuni që furnizimi me karburant të jetë i plotë, zorra të jetë hequr dhe kapaku i karburantit të automjetit të jetë i mbyllur.