Search
Close this search box.

Ne jemi një kompani përgjegjëse

E cila mund të mburret me krijimin e kushteve të sigurta për punonjësit e saj, shëndetin e tyre si dhe sigurinë dhe shëndetin e të gjithë qytetarëve

Sekreti i suksesit tonë është

Në përpjekjet tona të përditshme për të mbrojtur mjedisin, për të përmirësuar funksionimin me teknologjinë, efikasitetin dhe organizimin më të mirë

PRODUKTET

EXTRA EASY, EL

Lënda djegëse ekstra e lehtë, e destinuar për nevoja shtëpiake, është përshtatur me karakteristika që përputhen plotësisht me standardin maqedonas për vajra djegëse MKC B.X2.430. Ky karburant përdoret për qëllime industriale, profesionale dhe shtëpiake.

LPG

LPG (Liquefied Petroleum Gas) është një përzierje ideale e propanit dhe butanit dhe përputhet me standardin evropian EN 589, d.m.th. MKS EN 589. Ka një vlerësim të vazhdueshëm të oktanit dhe një presion avulli që është i përshtatshëm për temperatura të ulëta të jashtme në dimër.

EURODIZEL BS

Cilësia e lartë e Eurodiesel BS që ne ofrojmë plotëson kërkesat strikte të rregulloreve më të fundit evropiane të cilësisë së karburantit EN 590, d.m.th. MKS EN 590. Siguron performancë maksimale të automjetit, nisje të duhur dhe funksionim të përsosur të motorit.

Fakte pak të njohura! Gjatë ndërtimit të autostradave, asfalti zgjidhet si material shumë më shpesh. Kjo ndodh për faktin se ngasja në asfalt është më e qetë

Lexo më shumë »

Filloni ditën tuaj të fundit të punës me një pije freskuese falas! Mbushni me karburant cilësor prej 500 denarë dhe përfitoni një pije falas: Hel pije energjike, Viva

Lexo më shumë »

Faktet OKTA Organizata e Kryqit të Kuq pranë OKTA ekziston që nga viti 1971. Aktualisht, 46% e punonjësve të OKTA-s janë dhurues aktivë të gjakut. tri herë në vit,

Lexo më shumë »

GJEJ NJE PINË BENZINË

NJË UDHËTIM PERFEKT

TRANSPORTI

SHPIDIM MALLRAVE

Çmimet janë marrë nga faqja gorivo.mk!

Regjistrohuni për të marrë promovimet dhe lajmet më të fundit direkt në emailin tuaj!