Ние сме одговорна компанија

Која може да се пофали во создавањето на безбедни услови на своите вработени, нивното здравје како и безбедноста и здравјето на сите граѓани

Тајната на Нашиот успех е

Во секојдневното залагање за зачувување на животната средина, унапредување на работењето со најдобрите технологии, ефикасноста и организацијата

ПРОИЗВОДИ

ЕКСТРА ЛЕСНО, ЕЛ​

Екстра лесното гориво, наменето за потребите на домаќинствата е приспособено со карактеристиките кои во целост одговараат на македонскиот стандард за масла за горење MKC B.X2.430. Ова гориво служи за индустриска и професионална употреба, како и за потребите на домаќинствата.

ТНГ

ТНГ (Течен нафтен гас) како идеална мешавина помеѓу пропан и бутан е во согласност со европскиот стандард EN 589, односно МКС EN 589. Секогаш високиот моторен октански број, како и притисок на пареи со карактеристики наменети за ниски надворешни температури во зима.

ЕУРОДИЗЕЛ БС

Високиот квалитет на Еуродизел БС што го нудиме ги исполнува строгите барања на најновите Европски регулативи за квалитет на гориво EN 590, односно МКС ЕN 590. Обезбедува максимални перформанси на возилото, правилно стартување и беспрекорно функционирање на моторот.

Како дел од корпоративната стратегија, ОКТА е посветена да возврати и на значаен начин да придонесе во општеството каде што работиме и живееме. Имајќи го

Прочитај повеќе »

Малку познати факти! При изградба на автопатишта, асфалтот како материјал се одбира многу почесто. Ова се случува поради фактот дека возењето на асфалт е помазно

Прочитај повеќе »

Започни го последниот работен ден со гратис освежување! Наполни квалитетно гориво во вредност од 500 денари и добиј еден гратис пијалок: Хел енергетски пијалок, Вива

Прочитај повеќе »

ПРОНАЈДИ БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

СОВРШЕНО ПАТУВАЊЕ

ТРАНСПОРТ

ШПЕДИЦИЈА

78,50ден.

ЕУРОСУПЕР БС – 95

80,50ден.

ЕУРОСУПЕР БС – 98

69.00ден.

ЕУРОДИЗЕЛ БС

67,50ден.

ЕКСТРА ЛЕСНО 1

Регистрирајте се и добијте ги најновите промоции и новости дирекно на вашата електронска пошта!